Håknäsvägen 114

Håknäsvägen 114

Slutpris

9 995 000 kr


Håknäs— Vätö— Norrtälje

Håknäsvägen 114


Slutpris
9 995 000 kr

Håknäs— Vätö— Norrtälje

Äkta sjötomt i perfekt sydvästläge

Här väntar en idyllisk oas som kommer att överträffa dina förväntningar. Håknäsvägen 114 är en äkta sjötomt med egen strand i perfekt sydväst läge där man kan avnjuta solen långt in på kvällen, varför inte på bryggan med segelbåtsdjup eller på altanen vid huset. Modernt hus byggt 2010 med en golvyta på 127 kvm fördelad på 4 rum får du rikligt med utrymme för att bjuda in vänner och familj för att njuta av allt naturen har att erbjuda. Fin trädgårdstomt på 1939 kvm samt 1161 kvm vattenareal. På tomten finns även en gäststuga med fyra sovplatser samt ett förråd.

Huset är byggt för året-runtbruk vilket möjliggör boende och arbete med indraget fiber, under alla säsonger. Fastigheten har en egen strand, brygga och en fantastisk utsikt över vattnet (Sandviken). Ett modernt kök med gott om plats och hörnskafferi möjliggör för många gäster.

Upplev en livsstil av bekvämlighet och önskningar, detta är fritidshuset du har letat efter. Kom och upplev charmerna hos Håknäsvägen 114 på en visning och upptäck en värld av möjligheter och lycka.

Det finns fina promenadstråk i skog och ängsmark in på knuten, även bra svampskog. På cykelavstånd finns välsorterad matbutik (post och systemombud) och busshållplats bara några meter från huset. Fastigheten har ett mycket bra läge nära Vätös enda kommunala bad med sandstrand och simskola när barnen vill bada med kompisarna.

Att ta sig till Vätö är enkelt genom broförbindelsen. Det tar en dryg timme från Roslagstull att ta sig de 9 milen. Kommunalt reser ni lätt med SL-buss ända från Stockholm. Busshållplats ett stenkast bort. Perfekt för gästerna som vill hälsa på!
Ungefär 2 km bort finns ångbåtsbryggan där SS/ Blidösund lägger till onsdag-söndag sommartid som tar dig till Arholma (kan förändras från säsong till säsong).
Från bryggan tar du dig snabbt till både Norrtälje gästhamn och Roslagens fantastiska skärgård, med sommarrestauranger såsom Arholma, Fejan och Lidö Värdshus på nära håll, samt många kobbar och badöar.

Välkommen till en levande kultur- och jordbruksbygd i det mycket vackra skärgårdslandskapet på Vätö i Roslagen!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
22 450 kr/år
Tomtarea
1 939 kvm
Totalareal
3 100 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-09-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Håknäsvägen såldes av oss 2024-09-05. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Håknäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.