Snäckvägen 3A

Snäckvägen 3A

Slutpris

8 300 000 kr


Vaxholm

Snäckvägen 3A


Slutpris
8 300 000 kr

Vaxholm

Arkitektritad villa med vinterträdgård och unika materialval – ett boende utöver det vanliga!

Välkommen till denna arkitektritade villa som förenar elegant design med ett unikt boende nära Vaxholms stadskärna. Skapad av en framstående stadsarkitekt för eget bruk, erbjuder bostaden en genomtänkt planlösning med en imponerande vinterträdgård och stora fönsterpartier som släpper in ljus från alla väderstreck. Den generösa takhöjden skapar en rymlig och öppen atmosfär.

På souterrängplanet möts du av ett handslaget tegelgolv från Klarahallen, med gott om plats för avhängning och förvaring. Här finns ett smakfullt spa-badrum med bastu och badkar, perfekt för avkoppling. På samma plan finns ett stort sovrum med mysig öppen spis, plats för dubbelsäng och en läshörna. Ett annat rum används idag som yogarum, men kan enkelt omvandlas till ett kontor eller ett extra sovrum, och det har en braskamin samt utgång till ett vackert orangeri. Dessutom finns ett stort förråd med en snickarbod, som ger utmärkt förvaringsutrymme och plats för hobbyprojekt.

Följ den vackra spiraltrappan upp till ovanvåningen, där vardagsrummet är husets hjärta. Här finns en pampig öppen spis, plats för en generös soffgrupp och läshörna, och utgång till balkongen i vinterträdgården, en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin. Från vardagsrummet når du också den rymliga terrassen, idealisk för utomhusmiddagar. Köket, med sina genomtänkta materialval och öppen planlösning mot vardagsrummet, har ytterligare en braskamin för att skapa en mysig stämning.

Villans unika materialval – från spiraltrappan i järn, ursprungligen från Posten 1, till furugolvet från ett anrikt läroverk i Stockholm och parketten från Etnografiska museet – ger hemmet en särskild karaktär. Dessutom är huset byggt med ett energisnålt system, där fyra eldstäder värmer kanalsystemet i betongbjälklaget, vilket gör det nästintill självförsörjande på värme.

Ett fantastiskt boende med närhet till båtliv, natur och allt som Vaxholm har att erbjuda. Välkommen hem!


Boarea/biarea
104/34 kvm
Driftkostnad
48 500 kr/år
Tomtarea
426 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-10-18

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Snäckvägen såldes av oss 2024-10-18. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Snäckvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.