Till salu

Ytterbystrandsvägen 89B

Utgångspris

8 495 000 kr

Sparad

Utgångspris

8 495 000 kr



Vaxholm Resarö— Vaxholm

Ytterbystrandsvägen 89B


Till salu
Utgångspris
8 495 000 kr

Vaxholm - Vaxholm Resarö

Familjevilla i två plan med garage på vackra Resarö!

Välkommen till Ytterbystradsvägen 89 B, en fantastisk familjevilla belägen på eftertraktade Resarö. Denna charmiga villa förenar lugn och bekvämlighet på ett perfekt sätt, vilket gör den idealisk för dem som vill ha en trygg och naturskön miljö med närhet till badplatser. Här finns en välkomnande veranda som leder in till en rymlig hall, där känslan av hem infinner sig direkt.

Villan har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social atmosfär där familj och vänner kan samlas. Köket är rymligt och perfekt för den matlagningsglada, och vardagsrummet, som är utrustat med en mysig braskamin, erbjuder gott om plats för både vuxna och barn. Med direkt access till en balkong som bjuder på fin utsikt kan ni enkelt njuta av både inne- och utemiljö.

Nedre plan har fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Här finns även ett badrum med bastu, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Den praktiska tvättstugan är lättillgänglig, och gästrummet fungerar utmärkt som arbetsrum och övernattande gäster. Från flera av sovrummen har ni direkt access till den lummiga trädgården, vilket ger en härlig känsla av att bo nära naturen.

Den uppvuxna trädgården är en grön oas med bland annat äppelträd, plommonträd, bärbuskar, där ni kan plocka frukter och bär direkt från egen odling. Under sommaren blomstrar trädgården och erbjuder en perfekt plats för lek och avkoppling. Tänk att kunna njuta av härliga sommardagar utomhus, medan barnen springer fritt och utforskar naturen.

Det lugna och fridfulla läget på gatan skapar en trygg miljö för barn att leka i. Med närhet till både förskola och skola är detta en idealisk plats för dem som vill ha allt inom räckhåll. Villan har dessutom ett rymligt garage, vilket ger extra förvaring och skydd för bilen. Ytterbystradsvägen 89 B är en plats där familjens liv och minnen kan blomstra. Missa inte chansen att upptäcka detta underbara hem!


Utgångspris
8 495 000 kr
Boarea/biarea
145/22 kvm
Driftkostnad
34 320 kr/år
Tomtarea
640 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)


Aktuella visningar


Söndag 03 november 12:00 — 12:30

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Vaxholm

Kontakta Wictoria för mer information kring Ytterbystrandsvägen 89B.

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

En fantastisk familjevilla belägen på eftertraktade Resarö med optimal planlösning.
Välkommen till Ytterbystradsvägen 89 B!

En fantastisk familjevilla belägen på eftertraktade Resarö med optimal planlösning.

Villan har också en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär.
Välkommen till Ytterbystradsvägen 89 B!

En fantastisk familjevilla belägen på eftertraktade Resarö med optimal planlösning.

Köket är rymligt och perfekt för den matlagningsglada!

Villan har också en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär.

Vardagsrummet är utrustat med en mysig braskamin och erbjuder gott om plats för vänner och familj att umgås i.
Mysig stämning med braskamin!

Vardagsrummet är utrustat med en mysig braskamin och erbjuder gott om plats för vänner och familj att umgås i.




Fakta

01
Beskrivning
Boarea

145 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Biarea

22 kvm

Tomtarea

640 kvm

Rum

5 (4 sovrum)

Fastighetsbeteckning

VAXHOLM YTTERBY 4:329


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

1995

Standardpoäng

38

Mark

Sten

Grundmur

Lecasten & Betongplatta på mark

Grund

Krypgrund/ Rågrund under garagedel

Stomme

Trä

Bjälklag

trä/ lecasten

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Sadeltak med beklädnad av betongpannor ovan råspont och takpapp

Fönster

3-glasfönster isoler

Ventilation

Frånluftsventilation med återvinning

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump via vattenburen golvvärme i båda planen
Ålder: Vet ej
Märke på värmeanläggning: IVT

Jordat eller ojordat

Jordat


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber finns


04
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Garage


05
Gemensamhetsanläggningar

Vaxholm ytterby ga:2


06
Tomt/Servitut
Tomtarea

640 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

7 563 000 kr (Fastställt avseende år 2024)

Byggnadsvärde

3 993 000 kr

Markvärde

3 570 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

1995

Vatten och avlopp

5 450 kr/år

Renhållning

3 600 kr/år

Sotning

538 kr/år

Vägav/Snö

3 500 kr/år

Elkostnad

21 232 kr/år

Årlig elförbrukning

18000 kWh/år

Sammanlagd driftskostnad

34 320 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 43 845 kr/år)

Beskrivning av kostnader

Elförbrukning är inklusive elbil.

Antal personer i hushållet

4

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 12 pantbrev om totalt 6 300 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Området

01

RESARÖ är en förtrollande ö som sträcker sig över 4 kilometer i Vaxholms kommun och har genomgått en imponerande förvandling från en traditionell sommarö till en attraktiv plats för åretruntboende. Belägen i den norra delen av Vaxholms kommun är Resarö en av de största öarna och bjuder på en unik atmosfär med en rad möjligheter för både boende och besökare.

Området präglas av natursköna omgivningar, med det expansiva Killingen skogsområdet som ett centralt inslag. Här kan du njuta av promenader, bär- och svampplockning samt rogivande stunder med hunden. Resarö erbjuder flera badplatser där enskilda båtar kan ankra, och de välskötta vägarna gör det enkelt att cykla eller promenera med barnvagn. För den som är intresserad av båtaktiviteter finns möjlighet till båtplats via Resarö Marina.

I området finns nybyggda Överby förskola och den lokala Resarö skola, som erbjuder utbildning från F-6. Dessutom finns det privata förskolor som Skärgårdsholken, vilket skapar en trygg och lärorik miljö för barn i olika åldrar. Närheten till Vaxholms centrum ger ett bra utbud av servicebutiker och restauranger, och Arninge Centrum, med flera stora livsmedelsbutiker, ligger endast 15 minuter bort med bil.

Resarös marina är en social samlingspunkt där midsommarfirande, tennis och den populära tennistävlingen Resarömästerskapen anordnas. Paviljongen vid marinan är en plats för gemenskap med aktiviteter som yoga och grannkvällar under sommaren. Här kan du också njuta av god mat och dryck i restaurangen efter en dag på tennisbanan eller vid bryggan.

Kommunikationen är utmärkt, med bussar som snabbt tar dig till Stockholm city och Vaxholm. Med Vaxholmsbåten kan du njuta av en pittoresk resa till huvudstaden, vilket gör pendlandet till en avkopplande upplevelse.

Resarö erbjuder en harmonisk livsstil där den lummiga skogen möter det klara vattnet. Här kan du njuta av ett rikt båt- och badliv, med en avslappnad atmosfär som är perfekt för dem som vill fly stadens stress. Välkommen till Resarö – en plats där naturens skönhet och möjligheterna till ett berikande liv väntar.

VAXHOLM, en pärla i Stockholms skärgård, har etablerat sig som en av de mest attraktiva kommunerna i närheten av huvudstaden. Beläget på Vaxön, strålar staden av skärgårdsidyll med enastående natur, en pittoresk småstadscharm och en mångfald av möjligheter för bad och båtliv. Den attraktiva kombinationen av dessa faktorer har gjort Vaxholm till ett eftertraktat bostadsområde för många.

Stadens centrum, präglat av småstadsidyll, lockar med sina vackra kullerstensgator, färgglada trähus och en genuin atmosfär. Möjligheten till avkopplande dopp i det klara skärgårdsvattnet och utforskning av charmiga vikar och stränder gör Vaxholm till en dröm för den som älskar vatten och natur.

Goda kommunikationer är en annan fördel som gör Vaxholm till en idealisk plats att bo på. Trots den skärgårdsnära miljön är det enkelt att ta sig till Stockholms innerstad. Stadens puls och kultur finns alltså inom räckhåll, och möjligheten att resa med Vaxholmsbåtarna ger invånarna en pittoresk och avkopplande transport till och från huvudstaden.

Restauranger, mysiga caféer och butiker skapar en levande atmosfär i Vaxholm. Här kan invånarna njuta av utsökta måltider, ta en kaffe på en solig uteservering eller shoppa i de charmiga lokalbutikerna. Småbåtshamnen ger möjlighet till båtliv och ger stadens invånare och besökare en chans att utforska de omgivande skärgårdsöarna eller ta en tur in till Stockholm via båt.

Vaxholm är helt enkelt en plats där stadslivets bekvämligheter möter skärgårdens fridfulla skönhet. Här kan man uppleva det bästa av två världar, och stadens lockande energi balanseras perfekt av naturens lugn och skönhet. Välkommen till Vaxholm, där varje dag erbjuder möjligheter till äventyr, avkoppling och en unik livsstil i hjärtat av skärgården.

Kommunikationer

NÄRA STORSTADEN men ändå en helt annan värld. Oavsett årstid är det alltid enkelt att ta sig till och från Vaxholm. Eftersom det finns bro till ön kan du välja om du helst tar bil, buss, eller båt. Med bil från Vaxholm är du i centrala Stockholm på ca 35 minuter.

DIREKT BUSS 670 går flera gånger i timman, året runt, till Tekniska Högskolan i Stockholm. Resan tar ca 40 minuter. Du kan också välja att ansluta till tunnelbanan vid Danderyds Sjukhus.

STARTA DAGEN MED LIVSKVALITET genom en rofylld tur i skärgården med Vaxholmsbåten som tar ca 60 min till Strömkajen. Här kan du njuta av en kopp kaffe och även koppla upp din dator, samtidigt som du njuter av vacker utsikt och börjar dagen i lugn och ro. I Vaxholm har man lyx i vardagen!


02
Vägbeskrivning
Vägbeskrivning

Det är bilväg till Vaxholm och enkelt att hitta hit. Kommer du från Stockholm kör du E18 mot Norrtälje, vid Arninge svänger du av till väg 274 mot Vaxholm. Flyter trafiken tar det ca 30 min från Roslagstull.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
7 563 000 kr (Fastställt avseende år 2024)
Byggnadsvärde
3 993 000 kr
Markvärde
3 570 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
1995
Vatten och avlopp
5 450 kr/år
Renhållning
3 600 kr/år
Sotning
538 kr/år
Vägav/Snö
3 500 kr/år
Elkostnad
21 232 kr/år
Årlig elförbrukning
18000 kWh/år
Sammanlagd driftskostnad
34 320 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 43 845 kr/år)
Beskrivning av kostnader
Elförbrukning är inklusive elbil.
Antal personer i hushållet
4
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 12 pantbrev om totalt 6 300 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Wictoria!

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Kom igång och spara dina favoritbostäder
Kom igång och spara dina favoritbostäder

För att spara dina favoriter behöver du ett konto hos oss på Mäklarhuset. Fyll i dina uppgifter nedan för att skapa ett konto och få tillgång till "Mina sidor"

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Bostaden har nu sparats under favoriter på mina sidor. Gå till "Min sida" för att hantera dina favoriter.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.