Bergsjö 34

Bergsjö 34

Slutpris

1 170 000 kr


Kristinehamn

Bergsjö 34


Slutpris
1 170 000 kr

Kristinehamn

Sjönära sommarpärla med storslagen utsikt!

Välkommen till denna fantastiska sommarstuga i natursköna Kristinehamn! Här kan du njuta av avskildhet och lugn i en sjönära miljö. Stugan är omringad av grönska och har en storslagen utsikt över sjön Ullvettern. Från Ullvettern når du hela Bergslagens sjösystem från Karlskoga till Filipstad. Här finns en inglasad altan där du kan sitta och avnjuta din morgonkaffe medan du beundrar den vackra omgivningen. Utanför inglasningen finns en rymlig öppen altan där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar eller bara koppla av i solen. Inne i stugan möts du av en mysig atmosfär med ett fint skick. Här finns ett praktiskt kök och ett härligt vardagsrum med en braskamin som skapar en extra mysig känsla under kyliga kvällar. Som extra bonus erbjuder denna pärla även möjligheten till bad och fiske, perfekt för dig som älskar att vara aktiv utomhus. På tomten finns även ett uthus med torrklosett och förråd, vilket ger extra förvaringsutrymme. Från parkeringen är det en promenad på ca 200 meter i skogen innan du når stugan. Sammanfattningsvis är denna stuga det perfekta sommarparadiset för dig som söker avskildhet, närhet till naturen och en vacker utsikt. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara fritidshus utanför Kristinehamn.


Boarea/biarea
36/10 kvm
Driftkostnad
2 350 kr/år
Tomtarea
1 130 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2024-09-05

Mäklarhuset Karlstad

Denna fritidshus på Bergsjö såldes av oss 2024-09-05. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på Bergsjö.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.