Prästgränd 1

Prästgränd 1

Slutpris

2 800 000 kr


Centrum— Härnösand

Prästgränd 1


Slutpris
2 800 000 kr

Centrum— Härnösand

Vackert läge intill havet, med slående utsikt från våning 4!

Varmt välkomna till vackert belägna Prästgränd och denna moderna samt nyproducerade lägenhet beläget på våning 4, med oerhört fin utsikt och ett härligt solläge!
Huset och dess lägenheter som stod färdigt för några år sedan erbjuder en kombination av ett toppenfint läge intill havet och hög standard i byggnadsutförande.
Hissen som leder er in i de luftiga 97 kvm fördelade om 4 rum och kök är mycket välplanerade med tungpunkten lagd på de sociala ytorna. Kök, vardagsrum och den stora inglasade balkongen erbjuder samlingsplatser för familj och vänner. Från dessa utrymmen ges en harmonisk vy mot Södra sundet, småbåtshamnen och trivsamma landmärken i Härnösands stad. Balkongen som blir ett form av extrarum har läge mot sydväst vilket ger sol från tidig eftermiddag fram till sena kvällen.

I bostaden finns genomgående ljusa och trivsamma ytskikt, rikligt med förvaringsutrymmen och smarta lösningar. Utöver det generösa duschrummet med tvättmaskin/torktumlare finns även en gästtoalett.
Med bostaden följer ett lättillgängligt förråd i markplan, dessutom finns det carportplats att hyra av bostadsrättsföreningen.

Om ni söker hög standard i kombination med ett riktigt fint läge, då har ni kommit rätt!


Boarea
97 kvm
Avgift
7 321 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-09-09

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Prästgränd såldes av oss 2024-09-09. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Prästgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.