Glommenvägen 8

Glommenvägen 8

Slutpris

2 201 000 kr


Skogstorp— Falkenberg

Glommenvägen 8


Slutpris
2 201 000 kr

Skogstorp— Falkenberg

Villa som har varit med länge, 1880 tal!

Välkomna till denna 1,5 plansvilla som är byggd på 1880 talet. Här har hänt mycket i detta hus med många olika människor boendes här. Här har också bedrivits skola och även speceriaffär. Huset har tidigare varit uppdelat i tre separata lägenheter, men nu är huset "öppet" och redo för att du ska göra det till ditt drömhem! Med sex rum och 178 kvm boyta finns här gott om utrymme för hela familjen!

Stor tomt med en arbetad trädgård som har stenbelagda gångar och mycket planteringar. Här kan man njuta från många olika sittplatser, bland annat i den härliga grillstugan där man kan njuta av sommarkvällar till ljudet av sprakande eld och grillning!
Här finns också en uteplats under tak.

I Skogstorp blandas villakvarter med bostadsrätter och hyresrätter. Här finns F-9 skolan Skogstorpsskolan, flera förskolor, vårdcentral och idrottsplats.
Från Skogstorp så tar man sig lätt via cykelvägar in till Falkenbergs centrum och på vägen passerar man Smedjeholmens handelsområde där både det populära Fynda köpcenter och Korshags laxrökeri ligger.
Skogstorp ligger dessutom väldigt nära havet och man tar sig dit på några minuter!

Boka visning!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
54 155 kr/år
Tomtarea
1 525 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-12

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Glommenvägen såldes av oss 2024-04-12. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Glommenvägen.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.