Rödögården 629

Rödögården 629

Slutpris

1 550 000 kr


Rödön— Krokom

Rödögården 629


Slutpris
1 550 000 kr

Rödön— Krokom

Fritidshus/mindre villa på Rödön att färdigställa efter eget tycke och smak

Tag chansen att förverkliga dina drömmar om ett fritidshus/villa på omtyckta och vackra Rödön. Beläget ca 2 mil från centrala Östersund med skola och förskolor, kyrka och många aktiva föreningar för alla möjliga intressen. Här anordnas marknader, byfester, rundvandringar mm. Önskar du ett aktivt friluftsliv finns här elljusspår, utegym, fotbollsplan, isrink och skidspår runt om i byn och ut på isen vintertid och skoterspår i närområdet. På sommaren kan du ta båten ut på Storsjön eller ett dopp i badviken med magnifik utsikt över bygden och fjällvärlden. Huset uppfördes slutet av 70-/början av 80 inrymmer två sovrum och rymligt kök med utgång till altan. Husets souterrängvåning med dusch och toalettrum och gillestuga med öppen spis blev aldrig helt färdigställt och huset har därför inte nyttjats sedan byggnationen. Här finns kommunalt VA i tomtgräns och förberett med rör för fiber! Rätt till bad och båtplats vid en av Jämtlands vackraste badvikar med vy över stor del av den Jämtländska fjällvärlden. Varmt välkommen att höra av dig för intresse och ytterligare frågor!


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
27 722 kr/år
Tomtarea
1 426 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-08-27

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Rödögården såldes av oss 2024-08-27. Se alla våra försäljningar i Krokom samt även på Rödögården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.