Ryttmästaregatan 1a

Ryttmästaregatan 1a

Slutpris

1 895 000 kr


Ringstorp— Helsingborg

Ryttmästaregatan 1a


Slutpris
1 895 000 kr

Ringstorp— Helsingborg

Fin tvåa med låg avgift som är renoverad på våningsplan tre med inglasad balkong!

Nu kan vi stolt presentera denna mycket fina tvåa på våningsplan tre med en stor, inglasad balkong som ligger i ett söderläge, välkomna till Ryttmästaregatan 1A!

Föreningen är obelånad så ni kommer bo i en stabil och välskött förening (de betalade precis av sista lånen). Avgiften är väldigt förmånlig och då får man inte glömma att även internet ingår vilket det sällan gör i andra föreningar. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Fördelar sig på en inbjudande hall med klinker som sedan övergår till ett laminatgolv och finns god plats att hänga av sig samt insatt garderober. Badrummet är renoverat i moderna kulörer på kaklet och utrustat med spotlights, golvvärme, torktumlare, tvättmaskin och dusch.

Sovrummet ligger förbi köket, bra storlek som har skjutdörrsgarderober som rymmer mycket förvaring och plats till en säng och skrivbord. Köket är smakfullt inrett i vita köksluckor, mörkare bänkskiva och kakel. Ett kök som bjuder in till trevliga matlagningar med sin kompletta maskinpark där man valt att ha fullhöjd kyl och frys vilket det sällan är i tvåor då det oftast är en kombinerad kyl/frys. Här finns plats att inredas med ett mindre matbord/barbord.

Vardagsrummet är stort, luftigt och lättmöblerat som rymmer både soffgrupp och matbord. Stora fönsterpartier som fyller rummet med ljus och från vardagsrummet når man balkongen. Inglasad, stor balkong i söderläge med utsikt mot föreningens välskötta innergård. En balkong som utnyttjats väl och som kan inredas med loungemöbler.

Ryttmästaregatan tillhör Ringstorp och ligger på en lugn återvändsgata med gångavstånd till Ringstorp centrum som har pizzeria, frisörsalong, thaikrog, florist, Ica och posten. I närheten finner man trevliga restauranger, bageri och träningsanläggningar. Enkelt att ta er runt även om ni inte har bil med de goda bussförbindelserna där busshållplats finns på gångavstånd. Det tar inte många minuter med bil eller cykel innan man är nere i centrum eller vid havet ett toppen läge för alla! Har ni bil så går det att hyra parkeringsplats/garage av föreningen dock kösystem och här finns även möjlighet till att ladda er elbil.


Boarea
59 kvm
Avgift
2 801 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Ryttmästaregatan såldes av oss 2024-09-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ryttmästaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.