Kapellgatan 8

Kapellgatan 8

Slutpris

5 495 000 kr


Triangeln— Malmö

Kapellgatan 8


Slutpris
5 495 000 kr

Triangeln— Malmö

Stor citylägenhet på eftertraktad adress

På en lugn gata, med utsikt mot S:t Johannes kyrkan och med Triangelns shoppingkvarter som granne och Möllevångstorgets sprudlande torghandel i närheten, finner ni denna 1900-tals dröm om 133kvm. Bostaden andas verkligen sekelskifte med väl tilltagna sociala sällskapsytor vackert i fil.

Originaldetaljerna är flera så som underbara takstuckaturer, spegeldörrar, välvda fönster och härlig takhöjd. Dessutom finns det 4 sovrum som alla vetter mot innergården. Två fullutrustade badrum, det ena med tvättmöjlighet, kök och matplats. Bostaden har en förmånlig planlösning för familjen som har äldre barn då tre av sovrummen utgör en egen sovrumsavdelning med eget badrum och möjligheten att använda en separat ingång.

Föreningen har en trevlig inhägnad innergård med sittgrupper, cykelställ, och massor av grönska.

Bostaden ligger på optimalt Cityläge, här kan ni njuta till fullo av det fina kulturliv som staden erbjuder. Restauranger, barer och shopping finns i ert absoluta närområde. För härliga promenader och en picknick i det fria tar ni er till Folkets Park eller Pildammsparken på några minuter. För den som pendlar är det endast någon minuts promenad till både Södervärn och till Triangelns station. Från Södervärn kan du påbörja din bussresa runt hela Skåne och från Triangelns station tar du snabbt tåget såväl till Malmö C, Lund eller Köpenhamn. Otroligt smidigt och ett stort plus i vardagspusslet.

Detta är en unik bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
133 kvm
Avgift
6 090 kr/mån
Rum
6,5 rum (4-5 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-07-18

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Kapellgatan såldes av oss 2024-07-18. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kapellgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.