Bäckgatan 13

Bäckgatan 13

Slutpris

3 650 000 kr


Påarp— Helsingborg

Bäckgatan 13


Slutpris
3 650 000 kr

Helsingborg - Påarp

Fin familjevilla i lugna Påarp!

Välkommen till Bäckgatan 13 och detta charmiga och välplanerade 1½-planshus på hela 140 kvm!

Här får ni en perfekt balans mellan stilfull design och funktionella utrymmen för hela familjen. Redan vid entrén möts ni av en rymlig hall som ger en härlig känsla av rymd och välkomnande atmosfär. På entréplanet finns ett helkaklat badrum som smidigt är sammanlänkat med tvättstugan. Här finns även ett sovrum, och för den som älskar öppna ytor och sociala sammanhang är vardagsrummet och köket, med sin öppna planlösning, husets hjärta. De stora ytorna ger gott om plats för umgänge och middagar. Härifrån når ni även enkelt ut till den grönskande trädgården, både från köket och vardagsrummet – idealiskt för sommarkvällar och trivsamma grillstunder.

På ovanvåningen väntar tre rymliga sovrum, varav ett har både en egen klädkammare och en balkong med utsikt över trädgården. Här finns även ett fräscht helkaklat badrum samt ett mysigt allrum som kan anpassas efter behov – perfekt som lekrum, hemmakontor eller extra sällskapsyta.

Detta hem erbjuder allt ni kan önska er – generösa sällskapsytor, stilrena materialval och en väl genomtänkt planlösning. Ett perfekt boende för den moderna familjen!

På Bäckgatan bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, bibliotek, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb. Goda kommunikationer med tåg vilket gör det enkelt att ta sig in till Helsingborg på bara ca 10 minuter. Det finns även cykelväg hela vägen in till staden I närheten finns också fina grönområden, ute gym samt lekplatser. Med gångavståd från huset finns där två förskolor från 1-5år samt Påarps grundskola med F-klass till åk 9, här får barnen en lugn och trygg uppväxt.


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
31 632 kr/år
Tomtarea
588 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-09-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Bäckgatan såldes av oss 2024-09-16. Se alla våra försäljningar i Påarp samt även på Bäckgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.