Flybjärsvägen 132
Flybjärsvägen 132
Pontus Aronsson, ansvarig mäklare i Helsingborg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pontus Aronsson

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Flybjärsvägen 132

Utgångspris

1 850 000 kr


Utgångspris

1 850 000 kr



Påarp— Helsingborg

Flybjärsvägen 132


Kommande försäljning
Utgångspris
1 850 000 kr

Påarp— Helsingborg

Trevligt bostadsrättsradhus i två plan på ett hörnläge i Påarp!

Välkommen till detta hemtrevliga bostadsrättsradhus i två plan som är perfekt beläget på ett eftertraktat hörnläge och till bostaden tillhör en garageplats!

Här får ni ett hem med generösa ytor både inne och ute. På framsidan av tomten hittar ni ett praktiskt förråd, ett rymligt uterum och ett trädäck utrustat med markis – den perfekta platsen för avkoppling eller sociala tillställningar. På baksidan finns också ett trädäck så ni enkelt kan följa solens timmar och njuta oavsett morgon som kväll.

På första plan finner man ett fint kök med bra förvaring, goda arbetsytor och en komplett maskinpark som gör matlagningen roligare samt plats att inredas med ett matbord. Från köket nås grovköket, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och plats till att hänga upp tvätten eller extra förvaringsutrymme. På tal om förvaring så finns det även under trappen samt att det finns en klädkammare på vardera plan. Badrum på vardera plan varav det här nere är kaklat och utrustat med dusch och på ovanvåningen är det inrett med plastmatta och badkar. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och har utgång till trädäcket på baksidan. Det finns två ingångar, en på framsidan och en på gaveln. Ingången från gaveln är rymlig, plats att hänga av sig och inrett med garderober.

Ovanvåningen fördelas på en hall som renoverades under år 2018, klädkammare, badrum med plastmatta som är utrustat med badkar och de tre sovrummen där samtliga är i bra storlek som rymmer säng och förvaring.

Missa inte chansen att flytta in i ett hem som erbjuder både utrymme, funktionalitet och en fantastisk trädgård. Bekvämligheter som egen garageplats, möjlighet att parkera på parkeringsplats där de finns ledigt. Det finns en inomhuspool, bastu, bilhall så medlemmarna kan tvätta bilen och en mindre hall bredvid där de kan byta däck på sina bilar.

På Flybjärsvägen bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb, bussförbindelser, tågstation och enkelt att ta sig in till Helsingborg eller ut på E6:an. Här får barnen en lugn och trygg uppväxt.

Låter detta som ert nästa hem? Tveka inte att höra av er, vi ser framemot ert samtal!


Utgångspris
1 850 000 kr
Boarea
117.5 kvm
Avgift
7 242 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)

Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta Pontus för mer information kring Flybjärsvägen 132.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Första plan
Hall: Det finns två ingångar till bostaden. En på framsidan från trädäcket som leder er in till köket och en på gaveln. Hallen från gaveln finns god plats till att hänga av sig och bra med förvaring i form av garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Kök: Fint kök som renoverades år 2017 med målade köksluckor till grått, bänkskiva, kran och vask. Väldigt god förvaring i form av över och underskåp och trevliga arbetsytor. Här finns plats att inredas med ett matbord och från köket når man grovköket och har utgång till trädäcket och uterummet på framsidan. Maskinell utrustning som spis med ugn (Bosch år 2023), diskmaskin (Bosch år 2019), fläkt (Franke, Alliance fläkt cirka 15 år gammal), Kyl och frys (Samsung cirka 15 år gamla). Golvet i köket lades in år 2015 som är ett parkettgolv. Väggarna är tapetserade.

Grovkök: Från köket når man grovköket. Praktiskt inrett med plastmatta, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask och plats att hänga upp tvätten.

Klädkammare: Förvaring under trappen och i väggen bredvid finns en klädkammare.

Badrum: Badrummet är renoverat under föregående ägares tid. Kaklat i stilrena kulörer och utrustat med kommod med vask, spegel, vägghängd hylla, Kaklat badrum som är utrustat med toalettstol, kommod med handfat och dusch med duschväggar.

Vardagsrum: Erbjuder generösa sällskapsytor och rummet fylls med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån når ni trädäcket på baksidan så ni kan följa solens timmar.

Ovanvåning
Hall: Delar av de tre sovrummen, badrummet och klädkammaren. Laminatgolv och tapetserade väggar som renoverades år 2018.

Klädkammare: Bra med förvaringsutrymme.

Badrum: Inrett med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med toalettstol, handfat och badkar.

Sovrum 1, 2 och 3: Tre sovrum i bra storlekar som kan inredas med säng och förvaring. Laminatgolv och målade och tapetserade väggar.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

117,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig, bland annat beroende på äldre uppmätningsnormer. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Rum

4 (3 sovrum)

Våning

1 av 2

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

1979

Kommentar, byggnad

Radhus i bostadsrättsform.

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt. Bostadsrättsinnehavaren skall sköta trädgården och ska man göra en förändring som att exempelvis bygga ett trädäck så skall föreningen informeras innan och få deras godkännande. Hur stor tomten är som bostadsrättsradhuset står på är inte uppmätt och är det av intresse för er som potentiell köpare så får ni gärna mäta upp tomten.

Värme och ventilationsanl.

Uppvärmningssystem: naturgas, stadsgas.
Ventilation: Frånluft.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Energiprestanda, primärenergital

143 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2017-09-26

Besiktningsman

Andreas Lindberg, IMI-Energi & vvs utveckling AB.


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Tele2 50/10 mbit som är inkluderat i månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 83 kronor.


05
Övriga upplåtna utrymmen

Förråd på framsidan.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Till bostaden har man en garageplats och parkeringsplats men när det gäller parkeringsplats är det i mån av plats men garageplatsen är ens egna.


Ekonomi

01
Avgift

7 242 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet/TV, garage och parkeringsplats

Kommentar, månadsavgift

Till bostaden har man en garageplats och parkeringsplats men när det gäller parkeringsplats så är det i mån av plats men garageplatsen är ens egna.

Försäkring

200 kr/mån

Hushållsström

500 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

700 kr/mån

Antal personer i hushållet

2

Kommentar driftskostnad

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på förbrukning och avtal.

Försäkring

Hemförsäkring skall ni som förvärvare/na teckna och beroende på avtal och storlek kan denna kostnad variera. Kontakta ert hemförsäkringsbolag för att undersöka kostnaden för er om ni flyttar in i denna lägenhet.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond saknas

Överlåtelseavgift

1 433 kr, betalas av säljare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Andel i förening

0,79365

Andel av årsavg.

0,79365

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Kommentar, andelstal

Inhämtat från lägenhetsförteckningen/mäklarbilden som är utgiven av föreningens ekonomiska förvaltare.

Pantsättning

är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-09-05.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Senaste höjningen skedde 2023-10-01 med 2,5%. Planerad höjning med 2% 2024-10-01. Kontrollerat med föreningen 2024-09-10.


Föreningen

01
Benämning

HSB Brf Haga I Påarp.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

HSB Brf Haga (org nr: 716406-8137) äger fastigheten Ekmållan 1 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter. Fastigheten är geografiskt belägen i Påarp med adress Flybjärsvägen 122-402. Inflyttning skedde 1979. Föreningen har 140 bostadsrättslägenheter i småhusform, med en totalyta på 14.655 kvm, tillhörande garage i separata byggnader, ett stort antal fria parkeringsplatser och 1 kvartershus/ kvartersgård (som innehåller vicevärdsexpedition, festlokal med fullt utrustat kök och musikanläggning samt inomhuspool med dusch, bastu och omklädningsrum.

Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar, föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Läs mer på föreningens hemsida https://haga.hsbbrfwebb.se/

Juridiska personer accepteras inte som köpare.

Samtlig information är inhämtad via stadgar och årsredovisningen och säljaren. Slutgiltig köpare uppmanas att kontroller samtlig information innan kontrakt.

Kommande renoveringar

För de närmsta tio åren planeras följande större underhållsåtgärder:
- Renovering av plåtkupor på 1 1/2 plans husen.

Avgiftsförändringar

Senaste höjningen skedde 2023-10-01 med 2,5%. Planerad höjning med 2% 2024-10-01. Kontrollerat med föreningen 2024-09-10.

Gjorda renoveringar

Asfaltering av alla markytor förutom vid parkeringsplatserna.

Övriga utrymmen i föreningen

1 kvartershus/ kvartersgård (som innehåller vicevärdsexpedition, festlokal med fullt utrustat kök och musikanläggning samt inomhuspool med dusch, bastu och omklädningsrum.
Gemensam grovtvättstuga.
Tvätthall för bil och sen finns det en mindre hall för medlemmarna som vill byta däck på sina bilar så kan de göra det här men inga andra större arbeten på bil får utföras här.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

141 664 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Uträknad med hjälp av årsredovisningen.


Dokument

Ekonomi
Avgift
7 242 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet/TV, garage och parkeringsplats
Kommentar, månadsavgift
Till bostaden har man en garageplats och parkeringsplats men när det gäller parkeringsplats så är det i mån av plats men garageplatsen är ens egna.
Försäkring
200 kr/mån
Hushållsström
500 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
700 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Kommentar driftskostnad
Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på förbrukning och avtal.
Försäkring
Hemförsäkring skall ni som förvärvare/na teckna och beroende på avtal och storlek kan denna kostnad variera. Kontakta ert hemförsäkringsbolag för att undersöka kostnaden för er om ni flyttar in i denna lägenhet.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
0,79365
Andel av årsavg.
0,79365
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Kommentar, andelstal
Inhämtat från lägenhetsförteckningen/mäklarbilden som är utgiven av föreningens ekonomiska förvaltare.
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-09-05.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Senaste höjningen skedde 2023-10-01 med 2,5%. Planerad höjning med 2% 2024-10-01. Kontrollerat med föreningen 2024-09-10.

Området
Använd kartan
X

Platser

Pronto i Påarp

890 m


Stations Grillen

906 m


Påarps Grillen

906 m


Påarps Pizzeria

939 m


Fazer Food Services AB Restaurang ICA

2,21 km


Solstrålens förskola & skola i Påarp ek för

433 m


Påarps förskola

533 m


Lokvägens förskola

542 m


Påarps skola

760 m


Påarps Sporthall

979 m


Spisa Smaker AB

1,68 km


A Chau Lien

4,56 km


Tempo

4,64 km


City Gross Helsingborg Ättekulla

4,69 km


X:-tra

5,87 km


Påarp Mullbärsgatan

881 m


Helsingborg Långeberga Södra

2,42 km


Helsingborg Långeberga (ICA)

2,43 km


Helsingborg Långebergavägen

2,43 km


Påarps

877 m


Mörarps Station

3,98 km


Gantofta station

5,26 km


Ramlösa station

5,93 km


Gantofta st

6,08 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    123 m
    0 min
    0 min
    0 min
  • Hav
    6,7 km
    0 min
    0 min
    0 min
  • Tågstation
    Påarps
    877 m
    0 min
    0 min
    0 min
  • Hållplats
    Påarp Mullbärsgatan
    881 m
    0 min
    0 min
    0 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pontus!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.