Götalandsvägen 231

Götalandsvägen 231

Slutpris

4 100 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Götalandsvägen 231


Slutpris
4 100 000 kr

Älvsjö— Stockholm

55+. Balkong S/V mot gård. Möjlig 4:a. Gavel. Garage. Gästbostad. Gym.

55+. Balkong S/V mot gård. Möjlig 4:a. Gavel. Garage. Gästbostad. Gym.

Av föreningens 78 lgh är 37 lgh i två av föreningens fyra hus reserverade för boende som har fyllt 55 år, dvs bostäder för aktiva människor över 55 år. Om äkta makar eller sammanboenden förvärvar bostadsrätt är det tillräckligt att en har uppnått sagda ålder. Boende i 55+ lgh kan också bli medlemmar i en intresseförening som disponerar och förvaltar en gemensamhetslokal med gäst-, övernattningsrum och badrum.

Den markisenförsedda balkongen vänder mot sydväst och har en blickvy mot småhusen på tvärgatan och den grönskande gården. Planlösningen är att beteckna som den absolut bästa eftersom balkongen gränsar mot vardagsrummet som i sin tur har matplatsen bredvid sig, med plats för det stora sällskapet och ligger intill köket. Alltså, ytor för socialt umgänge gränsar helt och hållet mot varandra. Matplatsen kan enkelt göras om till ett sovrum om behovet finns eller uppstår. Stort badrum med TM/TT (Miele 9kg och Miele 8kg, inköpta 2023) och badkar. Gäst-wc vid entré. Föreningens grönskande gård har grillplats och bärbuskar och är allmänt ett inbjudande inslag i medlemmarnas boendemiljö. Givetvis är garaget eller parkeringsplatserna en tillgång såväl som föreningens gym, övernattningsboende, förråd för både barnvagnar/rullator. Älvsjö centrum intill med allehanda närservice och pendeltåg utgör en stöttepelare i ett bekvämt boende.

I närheten finns flera grönområden att välja mellan, givetvis är Älvsjöskogen alldeles nära, som är ett naturreservat med flera ordnade grillplatser, utegym och motionsspår (upplyst!), lekparker, Solbergaskogen, orienteringsklubb, grannsamverkan, trädgårdsvisningar, veteranbilsutställning i September på infartsparkeringen, Aloe, Michelinstjärnemärkt krog, Långbro värdshus med bakfickan, Långbro park i engelsk stil, Långbrohallen, sim och idrottshall, Älvsjöbadet, badstrand vid Långsjön. Där plogas det en skridskobana på vintern och man kan värma sig med kaffe och varmkorv från korvgubben. Livet i Älvsjö har verkligen varit fantastisk."

Älvsjö skrevs för väldigt länge sedan. Tiden gick och långt senare, den 1 november 1879 invigdes Älvsjö Station. Det var startskottet för ett ökat intresse för att bygga hus i området och idag är Älvsjö otröttligt populärt. Älvsjö besitter så mycket bekvämligheter, kommunikation där spårbunden trafik dominerar området hjälpt av busslinjer som rullar korts och tvärs och binder samman hela söderort, arkitekturhistoriskt värde blandat med modern bebyggelse och en utvecklad matscen, skolorna byggts nya och utvecklats, ja, det tar aldrig slut. Dessutom Älvsjöskogen som utgör ett grönområde längs Västra stambanan och utgör ett av Söderorts viktigaste rekreationsområden för skogsupplevelser. Välkommen till Älvsjö - en modern stadsdel med historiska vingslag.

Föreningens webbsida: https://www.alvsjocentrum1.se/


Boarea
97.5 kvm
Avgift
6 839 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-09-04

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Götalandsvägen såldes av oss 2024-09-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Götalandsvägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.