Kommande försäljning

Stora Kvinns Väg 4

Utgångspris

4 995 000 kr

Sparad

Utgångspris

4 995 000 kr



Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns Väg 4


Kommande försäljning
Utgångspris
4 995 000 kr

Stockholm - Älvsjö - Långbro Park

Centralt i parken, härligt solljus & stor balkong!

Bo med ett av Långbroparkens absolut bästa lägen! Här bor du verkligen centralt i parken närmast dammen, värdshuset, och trädgårdscaféet men också nära T-banan och centrum i Fruängen. I denna mycket ljusa och rymliga 3:a bor du insynsskyddat med den stora balkongen i soligt syd/ost-läge och med en fin vy över den gamla trädgårdsmästarvillan. Lägenheten karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp, generösa umgängesytor, bra förvaringsutrymmen samt ett generöst badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. I huset finns hiss. Föreningen innehar även ett stort antal garage- och p-platser.

Välkommen hem!


Utgångspris
4 995 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 801 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Kontakta Philip för mer information kring Stora Kvinns Väg 4.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Välkomnande och rymlig hall med golv av ekparkett och vitmålade väggar. I hallen finns garderober med spegeldörrar och i hörnet finns plats för en liten sittmöbel. Från hallen nås ena sovrummet, köket, vardagsrummet och badrummet.


02
Vardagsrum

Mycket ljust och rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong om ca 13 kvm i insynsskyddat läge och med fin utsikt mot allmänning och f.d. trädgårdsmästarvillan. Vardagsrummet har parkettgolv och vitmålade väggar.


03
Kök

Rymligt kök från Vedum med med parkettgolv, ljusa väggar samt vitmålat innertak. Köket har ljusblå luckor och bänkskivor av ek med stänkskydd av kakel ovan. Rymlig matplats för 4-6 personer intill fönster. Köket ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. I köket finns spis med glaskeramikhäll och ugn (Electrolux), fläkt (Futurum, 2 stycken kombinerade kyl/frys (Electrolux) samt diskmaskin.


04
Sovrum 1

Sovrum i bra storlek med fönster mot husets entrésida och med utsikt mot trädgårdsmästarvillan. Sovrummet har parkettgolv och ljusa väggar.


05
Sovrum 2

Väl tilltaget sovrum med fint ljusinsläpp via hörnfönster in mot den lugna gården. Ingång till stor klädkammare med linneskåp och garderob samt parkett. Sovrummet har parkettgolv och ljusa väggar.


06
Badrum

Rymligt badrum med klinkergolv med underliggande golvvärme (el), väggar klädda med kakel i vitt och blått I badrummet finns toalett, badkar med duschvägg, tvättställ , tvättmaskin samt torktumlare.
Badkaret kan enkelt tas bort om man bara vill ha dusch. Tvättmaskin och torktumlare i avskild del med både överskåp för förvaring och bänkskiva i laminat. Stor infälld väggspegel med fin hylla av Kolmårdsmarmor i spegelns nederkant.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

87 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

Våning

4 av 5


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2004

Kommentar, byggnad

På föreningens fastighet, Högbron 1 står 4 punkthus på gemensamt garage som sammanbinder de enskilda huskropparna. Husen har fasad av puts och tak av plåt. Huset har sexvåningsplan inkluderat markplan med garage.

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme, mekanisk frånluftsventilation.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Energiprestanda, primärenergital

127 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2018-12-21

Besiktningsman

Peter Lundberg, WIAB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2. 18 kostnadsfria kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband. Leverantör: Tele2. För mer info kontakta Tele2. Abonnemang tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.


05
Balkong

Stor inglasad balkong om ca 13 m², läge sydost.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

En garageplats kostar i dagsläget 720kr/mån. Ett 50-tal parkeringsplatser finns varav ca 25 st är garageplatser. P-plats 460 kr/mån.


Ekonomi

01
Avgift

4 801 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Försäkring

193 kr/mån

Årlig elförbrukning

2097 kWh/år

Hushållsström

400 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

593 kr/mån

Antal personer i hushållet

1

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Andel i förening

0,015849

Andel av årsavg.

0,015849

Andelstal insats

1,584900%

Pantsättning

är inte pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-10-17.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Månadsavgiften och parkeringsavgiften ska höjas med 9 %.


Föreningen

01
Benämning

Lindallén 1.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Föreningen omfattar samtliga lägenheter med adress Bergtallsvägen 11 och 13 och Stora Kvinns Väg 2 och 4.

Kommande renoveringar

Stamspolning i hela fastigheten 2025.

Gjorda renoveringar

Fasaden har renoverats 2017-2018. Renoveringen har inte påverkat föreningens ekonomi.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns 2 cykelförråd, källarförråd (ca 4-5 kvm), kretsloppsrum och tvättstuga. I tvättstugan finns en tvättmaskin, en torktumlare, ett torkskåp samt en kall- och en varmmangel. Föreningen har en egen uteplats där det finns utemöbler och grillplats

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

693 447 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Enligt beräkning med siffror från årsredovisning 2023


Området

01

När JM i början av 2000-talet började bygga bostäder i den gamla sjukhusparken i Långbro växte en unik boendemiljö fram. Här blandades de vackra byggnaderna från 1900-talets början med varsamt placerade, moderna bostadshus byggda nästan hundra år senare. Den vackra parkmiljön med stora ekar, gångvägar, gröna lekytor och dammen med änderna som plaskar finns bevarad och utgör en idyll som lockar många kringboende till promenader och umgänge. Här finner du en trivsam boendemiljö med kvalitéer som man har svårt att finna någon annanstans i Stockholm.

Kommunikationer

Brf Lindallén 1 ligger i den del av Långbroparken som ligger närmast Fruängens centrum där det finns T-bana och flertalet bussar i olika riktningar. Till Fruängens C är det ca 650 m promenad. På Mickelsbergsvägen (ca 150 m) går bussarna 144, 163 och 173.


Dokument

Ekonomi
Avgift
4 801 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
Försäkring
193 kr/mån
Årlig elförbrukning
2097 kWh/år
Hushållsström
400 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
593 kr/mån
Antal personer i hushållet
1
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
0,015849
Andel av årsavg.
0,015849
Andelstal insats
1,584900%
Pantsättning
är inte pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-10-17.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Månadsavgiften och parkeringsavgiften ska höjas med 9 %.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Långbro park- en grön oas  i stockholm

Långbro park- en grön oas

Långbroparken är en älskad och uppskattad grön oas i sydvästra Stockholm, mellan Älvsjö och Fruängen. Ursprungligen var det ett skogsområde som i samband med byggandet av Långbro sjukhus, utvecklades till en vacker engelsk park i början av 1900-talet. I parken ligger även kända Långbro värdshus inrymd i f.d. sjukhusets överläkarbostad. Värdshuset ägs och drivs av kändis-kocken Fredrik Eriksson och är känt för sin goda mat, trevliga sommar-bar och uteservering som lockar även långväga gäster. I maj 2014 utvidgade Fredrik sin verksamhet i parken med ett mysigt trädgårdscafé i den gamla trädgårdsmästarlokalen. Trädgårdscaféet drivs numer av "Fru Marias bak" som också driver konditoriet/bageriet/caféet vid Svartlösavägen. I parken och i närområdet finns idag ett flertal skolor och förskolor


01
Fördelar med området
Tunnelbana Lugnt Caféer Restauranger Cykelstigar (mtb) Barer Simhall Bussar Parker/Grönområden Gym Barnvänligt Badstrand Butiksgata/köpcentrum Motionsspår

02
Det mesta runt hörnet

På kortare gångavstånd från Långbroparken ligger Fruängens centrum och tunnelbana . I Fruängens centrum finns det mesta för vardagens behov såsom apotek, vårdcentral, systembolag, butiker och restauranger samt två större matvaruaffärer.

I närområdet finner du också "Fru Marias bak", ett trivsamt kvartersbageri med cafédel och lunchservering. Ett av områdets senare tillskott ligger i inredningsbutiken "Livings" lokaler på Svartlösavägen där du finner lunchrestaurangen "Rinos" och finkrogen "Aloê", som numer har två stjärnor i Guide Michelin.


03
Nära mängder med sport- och fritidsaktiviteter

För dig som gillar sport och motion erbjuds ett elbelyst motionsspår i Älvsjöskogen samt Långbrohallen som är en uppskattad sim- och idrottshall vid randen av parken. VId Johan Skytteskolan finns en MTB bana för träning och tävling. För den badsugne ligger på kortare cykelavstånd, Långsjöbadet dit man cyklar på ca tio minuter. Här finner du även restaurangen Casa del Lago som erbjuder vällagad mat i en trivsam miljö intill Långsjöns vatten.


04
Kommunikationer

Tunnelbanan från Fruängen till Stockholms centralstation tar det 19 minuter, med pendeltåg från Älvsjö station tar det cirka 10 minuter. Buss till Älvsjö station utanför parken, restid knappt 10 minuter. I Fruängen finner du även flertalet busslinjer med vilka du kan ta dig till Skärholmen, Kärrtorp, Gullmarsplan, Skarpnäck, Huddinge och Tumba. Med buss tar du dig också snabbt till pendeltåget i Älvsjö. Beslut är också taget för att dra en ny spårvägslinje från Älvsjö station, via Fruängen och sen visare mot s/v.


05
Familjeliv och skolor

Ett stenkast från dammen i parken finns en fin lekplats för de minsta barnen. En annan favorit i Fruängen är parkleken Vitsippan som utöver gungor och rutschkanor har en plaskdamm för de minsta barnen. Intill Fruängen ligger Långbro park, en vackert anlagt park med fina promenadvägar, en anlagd damm samt det välkända Långbro värdshus samt parkcaféet.
Skolor i området är Fruängsskolan, Metapontum och Kunskapsskolan. Förskolorna heter Fantasia, Ellen Key, Kata Dalström samt Elsa Brändström. I villaområdena runtomkring finner du Herrängens skola, Johan skytteskolan samt Långbrodalsskolan.


Använd kartan
X

Platser

Långbro Värdshus

159 m


Pizzeria Lugano

240 m


Restaurang Falken

375 m


Woktory

438 m


CuzCuz

521 m


Innovitaskolan Joriel

68 m


Thoren Framtid Långbropark Förskola

279 m


Apolloniosskolan

279 m


Metapontum AB

352 m


Förskolan Ellen Key

357 m


Hemköp

583 m


Lidl

1,02 km


Nacka Köttprodukter AB

1,44 km


Tempo Segeltorp

1,45 km


Älvsjö

2,29 km


Stuvsta

3,4 km


Stuvsta station

3,4 km


Årstaberg

3,88 km


Hjälpmedelscentralen

100 m


Isbergavägen

206 m


Långbroparken

210 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Tågstation
    Älvsjö
    2,29 km
    -
    -
  • Hållplats
    Hjälpmedelscentralen
    100 m
    -
    -
  • Hav
    6,69 km
    12 min
    34 min
    -
  • Sjö
    124 m
    2 min
    1 min
    2 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Philip!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Kom igång och spara dina favoritbostäder
Kom igång och spara dina favoritbostäder

För att spara dina favoriter behöver du ett konto hos oss på Mäklarhuset. Fyll i dina uppgifter nedan för att skapa ett konto och få tillgång till "Mina sidor"

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Bostaden har nu sparats under favoriter på mina sidor. Gå till "Min sida" för att hantera dina favoriter.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.