Kratsbodavägen 46c

Kratsbodavägen 46c

Slutpris

5 250 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 46c


Slutpris
5 250 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Toppmodern bostad med exklusiva tillval och två balkonger över trädtoppar!

- 2 st soliga balkonger i öst- och västläge.
- Materialtillvalet 'Grey' med exklusiv hotellkänsla
- Maskinpark med kvalitetsprodukter från Siemens
- Yteffektiv och öppen planlösning
- Toppmodernt elektroniskt låssystem
- Möjlig 4 rok
- Gym och restaurang finns i föreningens hus
- Eftertraktad BRF som äger marken och har stabila intäkter
- Tillgång till två gemensamma takterrasser
- BRF har poolbil för medlemmar samt garageplatser med laddstolpar

Det är en glädje att få presentera denna charmiga trerummare på en attraktiv adress i populära och familjevänliga Mariehäll. Detta boende erbjuder många fördelar som går utöver det vanliga. Bland höjdpunkterna finns två stora och soliga balkonger som erbjuder en spektakulär vy över trädtopparna mot Sundbyberg och en som ger fantastisk eftermiddagssol längs innergården och grönska.

Lägenheten har ett lyxigt och fullt utrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Två härliga sovrum är smart placerade i olika delar av bostaden för ökad avskildhet. Badrummet är elegant klätt i stora kakelplattor i limestone grey, vilket skapar en exklusiv hotellkänsla. Utöver detta har bostaden ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gott om förvaringsutrymmen, både i hallens förråd och i de höga garderoberna i sovrummen. Dessutom är bostaden utrustad med ett toppmodernt elektroniskt låssystem som förenklar vardagen.

BRF Alprosen är en stor och stabil förening som äger marken och har omfattande intäkter från uthyrning av lokaler och 54 garage- och parkeringsplatser. Som boende har du tillgång till två gemensamma takterrasser, barnvagnsförråd i entrén, cykelparkering på gården och ett miljörum samt en poolbil som föreningens medlemmar kan hyra.

I Alprosen bor du med närhet till allt du kan önska dig. Här kombineras Mariehälls lugna och grönskande omgivning med ett mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Området är familjeorienterat med flertalet förskolor, skolor, lekparker och trevliga promenadstråk inom nära räckhåll.

Denna bostad vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Robin redan idag för mer information


Boarea
76 kvm
Avgift
4 629 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-08-24

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kratsbodavägen såldes av oss 2024-08-24. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kratsbodavägen.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.