Brunne 780

Brunne 780


Brunne— Härnösand

Brunne 780



Härnösand - Brunne

Vackert beläget torp vid Gussjön!

Vid vägens slut finner ni detta idylliska torp med ett vackert stilla läge intill Gussjön. Här vid gården som utgör ca 8ha finns flera historiska inslag, men även oerhörd potential inför framtiden.
Nuvarande ägare har i många år nyttjat det under sommarhalvåret och varsamt vidareutvecklat huset och dess omgivning efter behov.
Huset ligger högt beläget med omkringliggande natur, perfekt solläge och marker som utgörs av bland annat skogsmark och generösa odlingsytor. Fastighetsgränsen ner till Gussjöns vattenlinje ger båtplats och även möjligheter för att anlägga brygga och varför inte egen strand.
För närvarande nyttjas främst husets nedervåning där det finns både hall, kök, allrum, vardagsrum och duschrum. En trappa upp finns en möblerbar hall och ett rymligt allrum. Att nämna finns fint renoverade fönster, godkänd vedspis, trägolv och inte minst en tillbyggd farstu som ger en härlig karaktär till huset.
Vidbyggt huset finns en stor altan varav en rymlig del är inglasad. Nedanför huset finns ett modernt växthus med odlingslådor. Logbyggnaden fungerar väl för förvaring och är ca 80 kvm per plan.


Boarea/biarea
70/14 kvm
Driftkostnad
20 008 kr/år
Tomtarea
8.2000 ha
Rum
3 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
HÄRNÖSAND BRUNNE 40:1 & BRUNNE 3:18
Objekttyp
Gård
Såld
2024-10-08

Mäklarhuset Härnösand

Denna gård på Brunne såldes av oss 2024-10-08. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunne.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.