Storgatan 68A

Storgatan 68A

Slutpris

3 200 000 kr


Västermalm— Sundsvall

Storgatan 68A


Slutpris
3 200 000 kr

Västermalm— Sundsvall

Unik femrumslägenhet i centrala Sundsvall!

Välkommen till denna exceptionella tvåplanslägenhet i hjärtat av Sundsvall, där varje detalj är utformad för att tilltala designälskare. Belägen bara ett stenkast från stadens pulserande centrum andas denna bostad modern elegans.

På entréplan har lägenheten oljade betonggolv som skapar en rå och samtidigt sofistikerad atmosfär. Köket är utrustat med en imponerande stor köksö i borstad granit, komplett med en integrerad induktionshäll. Köksbänken är i carrara marmor, och väggarna är klädda i fiskbensmönstrad marmor för en tidlös och elegant look. Blandaren och diskhon är i vacker mässing, vilket ger en förfinad kontrast till de moderna materialen. Det öppna köket och vardagsrummet på entréplan lämpar sig mycket väl för stora sociala fester, med gott om plats för både matlagning och umgänge.
Går man den vackra trappen en våning upp kommer man till det härliga vardagsrummet med mysig öppen spis, här når du också fantastiska balkongen i söderläge, nedanför balkongen ser man stadens puls! På detta våningsplan ligger också de tre sovrummen och ett badrum.
Läget är oslagbart med hela Sundsvalls fantastiska restaurangutbud inom räckhåll och ett gym rakt över gatan, vilket gör detta till den perfekta platsen för den som älskar att ha allt nära till hands. Föreningens stora terrass ut mot Selångersån erbjuder en underbar plats för sociala tillställningar eller lugna stunder nära vattnet.

Denna unika lägenhet kombinerar industriell charm med modern lyx, vilket gör den till ett idealiskt hem för den som uppskattar högkvalitativ design och ett aktivt stadsliv. Välkommen hem till en plats där varje detalj är genomtänkt och där stadens bästa sidor alltid är inom räckhåll.


Boarea
113 kvm
Avgift
6 899 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
2 & 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-08-01

Mäklarhuset Sundsvall

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2024-08-01. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.