Åsgårdsgatan 13

Åsgårdsgatan 13

Slutpris

5 050 000 kr


Irsta— Västerås

Åsgårdsgatan 13


Slutpris
5 050 000 kr

Irsta— Västerås

Välkommen hem till Åsgårdsgatan 13

Välkommen till denna fantastiska villa på Åsgårdsgatan 13 – ett hem där modern elegans möter bekvämlighet och funktionalitet. Denna villa erbjuder en mycket bra planlösning som passar perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Med sitt barnvänliga läge, endast ca 300 meter från omtyckta Irstaskolan, är detta det perfekta hemmet för en familj som söker bekvämlighet och livskvalitet.

Huset imponerar med ett spa-liknande badrum som är utrustat med en bastu, perfekt för avkoppling och lyxiga hemmastunder. Det stilrena köket är öppet mot både matrum och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner. I vardagsrummet finns en stor braskamin som ger en mysig känsla och värme under kalla vinterkvällar.

När vädret tillåter, förflyttar ni er ut på den fantastiska baksidan med soldäck, där en pool väntar på svalkande dopp. Här finns även en charmig fiskdamm som bidrar till den rofyllda trädgårdsmiljön. För den som behöver extra utrymme erbjuder det nybyggda garaget om 66 kvm plats för både bilar och hobbyverksamhet.
Huset är förbesiktigat och protokoll finns tillgängligt på visningen.

Denna villa är en oas för livsnjutare som värdesätter både lyx och praktiska lösningar. Missa inte chansen att förvärva ditt drömboende på Åsgårdsgatan 13!


Boarea/biarea
151/2 kvm
Driftkostnad
62 500 kr/år
Tomtarea
719 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-09-10

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Åsgårdsgatan såldes av oss 2024-09-10. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Åsgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.