Ribbingsgatan 2b

Ribbingsgatan 2b

Slutpris

1 475 000 kr


Byttorp— Borås

Ribbingsgatan 2b


Slutpris
1 475 000 kr

Byttorp— Borås

Modernt boende nära stad och natur!

Välkommen till denna förtjusande lägenhet i markplan från 2022!

Den välkomnar dig med eleganta naturmaterial, smarta lösningar och en speciell atmosfär. Bostaden har en modern och social planlösning med fina utrymmen för sociala tillställningar. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus och öppnar upp mot en rymlig uteplats i sydvästläge, perfekt för trevliga sommarkvällar. Här har du direkt anslutning till köket och vardagsrummet. Sovrummet har gott om förvaring med flera garderober, och badrummet är stilrent med tvättmöjligheter och undergolvsvärme. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme i form av garderober och ett förråd i bostaden.

Här bor du i ett etablerat och charmigt villaområde i Byttorp, med närhet till natur, skolor och bra transportmöjligheter. Samtidigt är det bara 10 minuter till stadens centrum, vilket gör detta område till en eftertraktad plats att bo på. Nära till hands finns Byttorpssjön och flera matbutiker som ICA Byttorp, Willys, ICA City och ICA Knalleland. Området erbjuder även förskolor och grundskolor, både privata och kommunala. För pendlare med bil är läget utmärkt med snabb tillgång till RV40 och enkel resa till Göteborg och andra delar av Borås.

Välkommen till en plats där du kommer att trivas!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 395 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-10-16

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Ribbingsgatan såldes av oss 2023-10-16. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Ribbingsgatan.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.