Mockebovägen 18B

Mockebovägen 18B


Mockebo— Oskarshamn

Mockebovägen 18B



Mockebo— Oskarshamn

Generösa utrymmen i härlig miljö!

Välkomna till denna rymliga villa med familjevänligt och attraktivt läge i Mockebo! Här kan vi presentera ett bekvämt och trivsamt familjeliv med lugnt läge i en vacker skärgårdsmiljö. Området ger en trygg och fridfull tillvaro samtidigt som man har nära till centrums utbud.

De sociala ytorna i entrévåningen inbjuder till festliga sociala tillställningar och lugna mysiga stunder i vardagen med familj och vänner. Vardagsrummet med sina stora ytor, en stämningshöjande braskamin och burspråket som ger ett fint ljusinsläpp gör att man gärna samlas här. Likaså köket där man har skapat ett trevligt utformat arbetskök i anslutning till en stor matplats där många får plats runt matbordet. Från matplatsen nås det stora uterummet med fantastisk takhöjd, golvvärme och skjutpartier som leder ut till den helt enastående trädgården. Vi kan även erbjuda ett bibliotek med utgång till uteplatsen och en tvättstuga i denna våning. När vi kommer upp för trappan till övervåningen möts vi av ett härligt allrum med ett fantastiskt ljusflöde. Härifrån har vi utgång till balkongen där man gärna dricker morgonkaffet och njuter av utsikten. Här finns också bostadens fyra sovrum med charmiga snedtak och bra garderobsförvaring. I båda våningarna finns fräscha badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Här finns inget att sakna!

Trädgården är en grönskande oas med vackra växter, grusade gångar och stenlagda uteplatser. Här kan man njuta av odling, lugna stunder, barnlek och trädgårdsfester. Skafttomten skapar en rymlig asfalterad uppfart där man får plats med flera fordon. I anslutning till uppfarten finns även en laddbox installerad. Det tidigare dubbelgaraget har idag plats för en bil och gott om förvaringsutrymmen.

Detta är den perfekta bostaden för er som söker ett rymligt och bekvämt hem i en idyllisk miljö. Missa inte chansen – varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
165/21 kvm
Driftkostnad
55 386 kr/år
Tomtarea
974 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-09-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.