Åkersnäsgatan 5

Åkersnäsgatan 5

Slutpris

4 200 000 kr


Kvarnby / Virentofta— Malmö

Åkersnäsgatan 5


Slutpris
4 200 000 kr

Kvarnby / Virentofta— Malmö

Charmigt villa med fantastisk trädgård, belägen i ett mycket barnvänligt område.

Välkommen till detta underbara 1,5-planshus, beläget i barnvänlig omgivning, med närhet till butiker och grönområden. En fantastisk trädgård och ett perfekt läge gör denna fastighet till en unik möjlighet att skapa drömboendet för din familj.

På bottenvåningen finner du ett rymligt vardagsrum som är perfekt både för stort umgänge eller mysig avkoppling framför eldstaden vintertid. Köket är en dröm för matlagning, med bra arbetsytor och ett stort skafferi. Intill ligger tvättstugan och groventrén.

På denna våning finns även två bra sovrum och ett fullutrustat badrum. På övre plan finns ett mysigt sovrum, ett allrum för avkoppling och lek samt ett stort badrum med bastu. Tomten är friköpt och här finns bl.a ett uterum och ett stort garage/förråd.

Området är barnvänligt med flera lekplatser nära huset, närhet till naturpark och större grönområden. Väldigt nära huset ligger Bäckagårdsskolan, som har bäst meritvärden och högst gymnasiebehörighet av alla skolor i Malmö! Bäckagårdsskolan har dessutom en hälsofrämjande inriktning, med bl.a en stor idrottsplats och sporthall bara 200 meter från detta hus. Toftanäs shoppingcentrum är bara en kort promenad bort, med matbutiker och alla andra bekvämligheter man behöver i vardagen.

För den som gillar aktiviteter och rekreation finns bokskogen rekreationsområde och Kvarnby golfbana inom nära avstånd. Utmärkta bussförbindelser och motorvägar (E22) som tar dig till Malmö centrum, Lund och till och med Köpenhamn, så detta hus är minst sagt idealiskt placerat!

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
27 676 kr/år
Tomtarea
564 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-08-30

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Åkersnäsgatan såldes av oss 2024-08-30. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Åkersnäsgatan.

Boka värdering

Simon Falke

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, danska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.