Spillkråkevägen 6

Spillkråkevägen 6

Slutpris

2 500 000 kr


Stenhammar— Härnösand

Spillkråkevägen 6


Slutpris
2 500 000 kr

Stenhammar— Härnösand

Välskött och rymlig familjevilla med högt fritt läge

Vi hälsar er varmt välkomna till denna välskötta och rymliga familjevilla på barnvänliga Stenhammar. Inom den grönskande trädgårdstomten med värdefull kvällssol och fin placering vid hörnet ryms en stor enplansvilla om hela 6 rum och kök varav 4-5 sovrum. Det vi tror att ni kommer uppskatta med huset är den fina kombinationen av flera rum, fina sällskapsytor och rikligt med utrymme för hela familjens aktiviteter. Köket har bra arbetsytor och här kan ni duka upp med stort matbord för både släkt och vänner. Intill vardagsrummet finns stora altaner varav den ena delen har inglasning och härlig takhöjd. Från uteplatserna och flera rum är det lång härlig utsikt mot stan och havsinloppen.
De fyra sovrummen som redan används är i varierande storlek, dessutom finns ett stort allrum som även går att nyttja som sovrum ifall behovet uppstår. I huset finns även ett fräscht duschrum, wc-rum och en bra tvättstuga. Vid uppfarten finns plats för flera bilar och i garaget (med elport) finns plats för både bil och extra förvaring. I huset finns installerad modern och lättskött fjärrvärme, fiber, luft/luftvärmepump för komfort, hemlarm och smart plejd-belysning.
När ni bor i detta område på Stenhammar är det mycket nära till skogsstigar som tar er vidare till Vårdkasens motionsanläggningar för bl.a. löpning och skidsport. Via gång/cykelvägar är det även trafiksäkert att komma till förskolor, grundskolor och flera av områdets lekparker.

Låter detta som en villa för er? Boka gärna in er till visning!


Boarea/biarea
120/54 kvm
Driftkostnad
44 918 kr/år
Tomtarea
897 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-06-12

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Spillkråkevägen såldes av oss 2024-06-12. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Spillkråkevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.